mandag den 22. april 2013
Sunde bananmuffins
Så er det mandag og min konfirmation nærmer sig med meget hastige skridt! Jeg går rundt og bærer på en slags rastløshed, og må hele tiden have noget at give mig til.
Så her under lock outen, har jeg kun haft to timer i dag, og har blandt andet haft tid, til at lave et fint fødselsdagskort til min far, som har fødselsdag i morgen. Derudover har jeg bagt sunde bananmuffins - nogle meget svampede nogen. Måske endda lidt omelet-agtig? Men altså det er en hjemmelavet opskrift, og jeg synés faktisk, at den er temmelig vellykket. Den er utrolig nem og hurtig at lave, og egner sig perfekt til en lækker fristelse om eftermiddagen eller i madpakken, da kagerne jo ikke er usunde. Ja, og så er det en perfekt hverdagsdessert! Opskriften kommer i hvert fald lige her:
Bananmuffins
6 stk.
2 bananer
1 æg
2-3 spsk. mælk
2-3 spsk. havregryn
ca.1/4 tsk. flydende honning
1 tsk. bagepulver
1 1/2 tsk. jordbærmarmelade
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl de to bananer og bræk dem i flere stykker ned i en skål. Rør ægget i. Bland de to ingredienser sammen, imens du moser bananen med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen godt sammen. Mos bananen med gaflen så meget, du kan.
Hæld dejen i muffinformene og bag kagerne i ca 20 min, til de er gyldne i toppen. Lad dem afkøle på en bagerist.
Bon appetit!
Etiketter:
Opskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!