mandag den 13. maj 2013

Bulgursalat


Bulgursalat

 
Står du en dag med lidt bulgur, der skal bruges, inden den bliver for gammel, nogle rester af lidt rucola salat, en enkelt gulerod og et lille æble? Det er ikke sikkert, at det er hver dag, du står med lige præcis disse mængder rester, men denne salat er bare så lækker, at man næsten bliver nødt til alt lave den. Der er lige præcis nok – ikke for få og ikke for mange - ingredienser, så smagsløgene ikke skal skelne mellem alt for mange eksotiske, sjældne og sære madvarer.

Ca. 2 dl. Bulgur

2 mellemstore gulerødder

1 mellemstort æble

En god håndfuld grofthakket rucola salat

Evt. Lidt revet parmesanost

Put bulguren i en salatskål og bland det sammen med rucola salaten. Skær gulerødderne og æblet i grove tern. Bland alle ingredienserne sammen i salatskålen og tilsæt evt. lidt revet parmesanost.

Tip! Tilsæt evt. lidt ristede pinjekerner eller grofthakkede, ristede hasselnødder.

 


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!