Sunde pestosnegle 12-15 stk.
Disse
kanelsnegle er super mættende og hurtige at lave. De egner sig perfekt til at
blive lavet i en kæmpe portion søndag eftermiddag og fryse dem ned til madpakker
resten af ugen.
Det skal du bruge:
25 g gær
1 dl lunken vand
1 dl kærnemælk
½ tsk salt
1 spsk olivenolie
1 dl grahamsmel
4 ½ dl hvedemel
Evt. hørfrø
Pesto
Sådan gør du:
Smuldr gæren i en skål. Bland vand og kærnemælk. Rør
blandingen godt. Tilsæt salt og olie. Rør dejen. Tilsæt grahamsmelet og rør
igen. Hæld lidt efter lidt hvedemelet i. Rør dejen godt, så dejen er luftig.
Ælt dejen færdig på bordet.
Læg film over dejen og lad den hæve i et kavrter.
Rul dejen ud til en firkant og smør pestoen på. Rul
dejen sammen til en rroulade. Skær skiver af rouladen og læg sneglene på
en bageplade beklædt med bagepapir. Bag pestosneglene ved 200 grader i 12-15
minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!