tirsdag den 25. juni 2013

Sunde pestosnegle


Sunde pestosnegle 12-15 stk.



Disse kanelsnegle er super mættende og hurtige at lave. De egner sig perfekt til at blive lavet i en kæmpe portion søndag eftermiddag og fryse dem ned til madpakker resten af ugen.

Det skal du bruge:

25 g gær

1 dl lunken vand

1 dl kærnemælk

½ tsk salt

1 spsk olivenolie

1 dl grahamsmel

4 ½ dl hvedemel

Evt. hørfrø

Pesto

Sådan gør du:

Smuldr gæren i en skål. Bland vand og kærnemælk. Rør blandingen godt. Tilsæt salt og olie. Rør dejen. Tilsæt grahamsmelet og rør igen. Hæld lidt efter lidt hvedemelet i. Rør dejen godt, så dejen er luftig. Ælt dejen færdig på bordet.

Læg film over dejen og lad den hæve i et kavrter.
Rul dejen ud til en firkant og smør pestoen på. Rul dejen sammen til en rroulade. Skær skiver af rouladen og læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag pestosneglene ved 200 grader i 12-15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!