søndag den 30. marts 2014

Opdateret version på kanelsnegle

Som jeg for efterhånden for noget tid siden skrev om, så bagte jeg disse kanelsnegle i en opdateret udgave, som jeg lovede at lægge ind på bloggen som opskrift. Det kommer så nu. Begge versioner smager rigtig dejligt, men jeg er nok mest til denne version. Den anden opskrift kan du se her.

Ingredienser:
  • 1 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 dl mælk
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk sukker
  • 375 g hvedemel
  • 4-5 tsk stødt kanel
  • 10 spsk brun farin
  • et nip stødt kardemomme
  • 2 dl flormelis
  • 1 æg til pensling
Opløs gæren i vandet. Tilsæt mælk, skyr, sukker og næsten al melet. Ælt dejen igennem og tilsæt evt. resten af melet. Lad dejen hæve cirka en time.
Rul dejen ud til en stor firkant- Bland farin, kanel og kardemomme og smør det ud på firkanten. Rul dejen til en stor roulade og skær skiver på cirka 2 cm. Lad dem derefter efterhæve på en bageplade med bagepapir i 20 minutter. Pensl sneglene med sammenpisket æg og bag sneglene ved 175 grader i cirka 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Bland flormelis med en smule vand (ikke for meget) og smør glasuren ud på sneglene.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!