Ingredienser:
- 1 dl vand
- 25 g gær
- 1 dl mælk
- 1 dl skyr
- 2 spsk sukker
- 375 g hvedemel
- 4-5 tsk stødt kanel
- 10 spsk brun farin
- et nip stødt kardemomme
- 2 dl flormelis
- 1 æg til pensling
Rul dejen ud til en stor firkant- Bland farin, kanel og kardemomme og smør det ud på firkanten. Rul dejen til en stor roulade og skær skiver på cirka 2 cm. Lad dem derefter efterhæve på en bageplade med bagepapir i 20 minutter. Pensl sneglene med sammenpisket æg og bag sneglene ved 175 grader i cirka 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Bland flormelis med en smule vand (ikke for meget) og smør glasuren ud på sneglene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!