Rubrødschips

En dag skulle min mor og jeg tage toget hjem fra min moster. Vi skulle tage to tog og en bus om aftenen. Da vi var kommet af det første tog , var det for det første køligt, og vi havde intet overtøj med, OG vi var helt vildt lækkersultne! Vi gik ned i seven eleven og savlede over al den chokolade og is, man kunne få. Jeg var på nippet til at snuppe en kæmpe Ben & Jerrys, og min mor sagde, at det eneste hun have lyst til var chips. Øjeblikket efter, hun havde sagt det, så jeg med det samme en pose med rugbrødschips...jeg blev bare en lille bitte smule skuffet, for så ville det bare føles riiimelig usundt og politisk ukorrekt at snuppe en helt almindelig pose chips, så det endte med at blivve rugbrødschipsene, og i starten syntes vi godt nok, at det var et noget kedeligt alternativ til rigtige chips...men efterhånden som vi fik smagt ordentlig på dem, smagte de faktisk super godt! Da vi havde spist den lille pose, vi havde købt, var jeg faktisk overhovedet ikke lækkersulten mere!
Så jeg måtte selvfølgelig hjem og eksperimentere med rugbrødschips. Resultatet er jeg vældig godt tilfreds med, og de er blevet godkendt af min familie - specielt lillebror på tre år, som først rynkede på næsen, da jeg spurgte om han ville være med til at lave rugbrødschips (han er nok træt af alle de sunde alternativer, man kan lave til almindelige usunde ting - f.eks. bananpandekager!), men da han så dem færdige, skulle han liiige smage, og ja, jeg måtte faktisk lave en til portion, for de blev lynhurtigt væk, og lillebror elsker dem!
Rugbrødschips:
4 skiver rugbrød, skåret i små stykker
salt
pesto
Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og smør halvdelen af rugbrødsstykkerne med pesto, og den anden halvdel drysses med lidt salt - ikke for meget. Læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved varmluft i 10-15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak, fordi du tager dig tid til at sende en kommentar!